Rådgivning til fitnessbranchen

Virtus Advokater er et af de få advokatkontorer i Danmark, der har specialiseret sig i juridisk rådgivning til fitnessbranchen.
Michael Schlichter har mange års erfaring både som ansat i fitnessbranchen og som juridisk rådgiver for flere af de større kæder i Danmark, hvor igennem han har opnået et unikt kendskab til branchens juridiske problemstillinger.

Hvis du som ejer af et fitnesscenter søger juridisk rådgivning i forbindelse med ansættelsesretlige problemer, indgåelse af lejekontrakt eller tvister med udlejer, din selskabsstruktur, skal indkøbe udstyr eller bare vil have optimeret dine juridiske arbejdsgange, er Virtus den helt rigtige samarbejdspartner.

Virtus Advokater tilbyder derfor ud over sag til sag-baseret rådgivning tillige også et abonnement på juridisk rådgivning til faste priser (se mere her).

Herudover tilbyder Virtus Advokater via deres samarbejdspartner tillige servicetjek samt rådgivning indenfor de særlige skatte og momsmæssige problemstillinger, som kendetegner branchen.​