Om Virtus Advokater

Virtus Advokater

Virtus Advokaters vision er at tilbyde professionelle juridiske ydelser til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet samt at lade vores passion for juraen skabe værdi for klienterne.

Virtus Advokater er baseret på mange års erfaring fra større danske advokatfirmaer.

Idéen bag Virtus Advokater er at gøre kompliceret jura overskueligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores ydelser samt at tage et opgør med den gængse opfattelse om, at det er for dyrt at gå til advokat. Vores prispolitik afspejler denne idé, og vi tilbyder endvidere alternative prisløsninger for vores klienter (se mere under Priser/Abonnementer).

Det er håbet, at vores prispolitik kombineret med, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, vil medvirke til, at flere vil benytte sig af vores rådgivning, og at vores klienter vil blive glade for Virtus Advokater.​

'Lorem ipsum dolor sit amet'

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Få juridisk bistand ved virtus advokater

Befinder du dig i en situation, hvor du er i tvivl om eller ikke har det fulde overblik over, hvordan du bedst forholder dig, må du ikke tøve med at tage kontakt til os, hvilket eventuelt kan ske gennem udfyldelse af vores kontaktformular til højre.

Virtus Advokater vil efterfølgende vende retur med et tilbud om juridisk assistance, såfremt problemstillingen ligger indenfor et af vores mange kompetenceområder.