GAZELLEPRIS 2022

GAZELLEPRIS 2022

Virtus Advokater har modtaget Børsens gazellepris 2022.

Virtus Advokater blev startet i år 2013 af advokat Michael Schlichter og Rasmus Agathon, og forretningen har sidenhen udviklet sig til i dag at tælle fire advokater, to advokatfuldmægtige, en sekretær og et par studenter.

Vi er glade og stolte over at kunne meddele, at vi igen i år har formået at drive Virtus Advokater længere frem, hvilket belønnes ved modtagelse af Børsens gazellepris 2022.

Gazelleprisen tildeles virksomheder (A/S eller ApS), der har opnået en bemærkelsesværdig vækst. Prisen er kendetegnet ved en række kriterier, der alle skal være opfyldt for, at man kan kalde sig Børsen Gazelle, herunder mest nævneværdigt, at virksomheden skal have offentliggjort minimum fire regnskaber, at summen af virksomhedens driftresultater over de fire år er positiv, og at væsken i nettoomsætningen (bruttoresultatet) skal være positiv i hvert af de fire år. Endelig skal væksten over denne fire-årige periode være minimum 100% og dermed en fordobling.

Gazellen er resultatet af et godt samarbejde og en stærk indsats på tværs af hele Team Virtus. Vi kunne ikke have klaret det uden dem og vores trofaste kunder, som vi derfor også vil benytte denne lejlighed til at takke.